You are here

Agenda

The entire conference can be accessed through Gather  by using the password provided to registrants via email. Registrants will recieve the password again on Monday, May 24 in an email entitled "AEES2021 Conference Access."

Tuesday, May 25 2021

 EST | PST
 
11:ooam | 8:00am
 Welcome (Lecture Hall 1) (15 min)
11:15am | 8:15am
 Plenary Speaker: Christina Toms (45 min)
12:00pm | 9:00am
Break (15 min)
12:15pm | 9:15am
 Concurrent Session 1 (90 min)
 (Link above goes to Gather, where sessions can be attended in Lecture Halls. Zoom links provided in Presentation Schedule)
1:45pm | 10:45am
 Break (30 min)
 2:15pm | 11:15am
 Live Poster Session (Poster Hall 1) (30 min)
(Live Poster Session will only take place through Gather)
 2:45pm | 11:45am
 Break (15 min)
3:00pm | 12:00pm
 Concurrent Session 2 (90 min)
 (Link above goes to Gather, where sessions can be attended in Lecture Halls. Zoom links provided in Presentation Schedule)
4:30pm | 1:30pm
Adjourn
7:00pm | 4:00pm
 Casual Networking (60 min)

Wednesday, May 26 2021

 EST | PST
 
11:00am | 8:00am
 Welcome (Lecture Hall 1) (15 min)
11:15am | 8:15am
 Plenary Speaker: Eric Roy (45 min) 
12:00pm | 9:00am
 Break (15 min) 
12:15pm | 9:15am
 Concurrent Session 3 (90 min)
  (Link above goes to Gather, where sessions can be attended in Lecture Halls. Zoom links provided in Presentation Schedule)
1:45pm | 10:45am
 Break (30 min)
2:15pm | 11:15am 
 Live Poster Session (Poster Hall 2) (30 min)
 (Live Poster Session will only take place through Gather)
2:45pm | 11:45am 
 Break (15 min)
3:00pm | 12:00pm
 Business meeting (Lecture Hall 4) (90 min)
4:30pm | 1:30pm 
 Audjourn