You are here

Tentative Agenda

Tuesday, May 25 2021

 EST | PST
 
11:ooam | 8:00am
 Welcome (15 min)
11:15am | 8:15am
 Plenary Speaker: Christina Toms (45 min)
12:00pm | 9:00am
Break (15 min)
12:15pm | 9:15am
 Concurrent Session 1 (90 min)
1:45pm | 10:45am
 Break (30 min)
 2:15pm | 11:15am
 Poster Session (30 min)
 2:45pm | 11:45am
 Break (15 min)
3:00pm | 12:00pm
Concurrent Session 2 (90 min)
4:30pm | 1:30pm
Adjourn
7:00pm | 4:00pm
 Potentional Game Night (60 min)

Wednesday, May 26 2021

 EST | PST
 
11:00am | 8:00am
 Welcome (15 min)
11:15am | 8:15am
Plenary Speaker: Eric Roy (45 min) 
12:00pm | 9:00am
Break (15 min) 
12:15pm | 9:15am
Concurrent Session 3 (90 min)
1:45pm | 10:45am
Break (30 min)
2:15pm | 11:15am 
 Poster Session (30 min)
2:45pm | 11:45am 
 Break (15 min)
3:00pm | 12:00pm
 Business meeting (90 min)
4:30pm | 1:30pm 
 Audjourn